Deens-Nederlands succes bij Bridge to Bridge

Barenbrug werd op 15 juni 1904 opgericht in Arnhem. Later in de geschiedenis werd Arnhem bekend om ‘de slag om Arnhem’, een beroemde veldslag die in de Tweede Wereldoorlog, in september 1944, plaatsvond om de brug over de Rijn vlakbij Arnhem te verdedigen. De jaarlijkse Bridge to Bridge-loop wordt georganiseerd als aandenken aan deze historische veldslag. Een van de Barenbrugteams werd zelfs tweede van de 116 deelnemende teams.

Voor de tweede keer stonden vier teams van Barenbrug aan de start. Het team met Deense en Nederlandse collega’s bleek een winnende combinatie, zij liepen de zes Engelse mijl in een toptijd. Ze werden zelfs tweede van de 116 deelnemende teams! Een geweldig resultaat voor Ricardo Bleumer (Back office NL), Christiaan Arends (Marketing NL), Henrik Overgaard (Seed production Denemarken), Christian Hansen (Seed production Denemarken) en John van Uden (Back office NL). De andere teams van Barenbrug leverden ook topprestaties, zij finishten als tiende, dertiende en zesentwintigste. En het waren niet alleen de prestaties die geweldig waren, de dames (vijf) en heren (vijftien) van Barenbrug hebben ontzettend veel plezier gehad en zijn als team gegroeid!

 

De uitdaging van volgend jaar

Op internationaal niveau samenwerken binnen de groep is een sterke basis voor topresultaten. Dit jaar hebben Deense en Nederlandse collega’s een team gevormd wat leidde tot geweldige prestaties en heel veel plezier. Poolse en Belgische collega’s hebben al aangegeven volgend jaar ook mee te willen doen met een team van Barenbrug en we gaan ervan uit dat nog meer topprestaties geleverd gaan worden. Dus: Denemarken, Nederland, Polen en België..  Wie volgt?

 

Theo Op den Kamp

Chef d’equippe