De tijd vliegt

Beste collega’s,

 

Wauw, de tijd vliegt echt! Met veel genoegen stuur ik jullie alweer de tweede nieuwsbrief met interessante lokale en internationale onderwerpen betreffende de Barenbrug Groep.

 

Het eerste onderwerp gaat over Barenbrug, dat gekwalificeerd werd als een van de 'Best Managed Companies' van Nederland. Ik ben van mening dat we deze unieke titel verdiend hebben door al onze inspanningen om van Barenbrug op wereldwijd niveau een succes te maken. Namens de Raad van Bestuur, maar ook persoonlijk, wil ik jullie bedanken voor al jullie harde werk en toewijding aan ons bedrijf waar we erg trots op zijn.

Ook hebben we interessant nieuws over nieuwe productlijnen van Alforex, het voormalige Cal/West Seeds, het Amerikaanse zadenbedrijf dat overgenomen is door Dow AgroSciences. Deze kans vloeit voort uit ons partnerschap met DAS.

 

Daarnaast zijn de twee bijzondere succesverhalen van onze bedrijven Agriseeds in Nieuw-Zeeland en Barenbrug France ook zeer de moeite waard om te lezen. Gefeliciteerd met al deze prestaties!

 

We hopen dat jullie veel plezier beleven aan deze tweede editie van BARENBRUG-Nieuws. Ook mag voor de volgende editie nieuws aangedragen worden dat wellicht interessant is voor de collega’s wereldwijd.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Frank Barenbrug

 

Raad van Bestuur

Bastiaan Barenbrug (Chairman)

Frank Barenbrug

René van Raan

Stefan van der Heijden

John Thijssen